Telefon: 08- 570 139 00

Email: info@LDhuset.se

Klicka här för att komma till kontaktformuläret! Vi tillhandahåller kontorsytor och enskilda kontorsrum till mindre och mellanstora företag som vill ha moderna lokaler på Värmdö.

Modernt kontorshus i Gustavsberg

LD Huset är beläget mitt i Gustavsberg i Värmdö Kommun vilket är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Det unika skärgårdsläget och närheten till Stockholm har gjort att allt fler väljer att flytta hit. Området har de senaste åren genomgått stora förändringar och det håller i dagsläget på att byggas 2,400 bostäder enbart i Gustavsberg.

Gustavsberg, Värmdö:

 

I och med att Värmdö har vuxit har Gustavsberg genomgått stora förändringar de senaste åren med restauranger, matbutiker, affärer och moderna bostadshus.

M/S Gustafsberg VII har även sedan en tid tillbaka sats i drift igen och går från Gustavsbergs Hamn till Nybrokajen i Stockholm. En perfekt utflykt för affärsbesök!

Gustavsbergs Hamn - Tornhuset och M/S Gustafsberg VII

Gustavsberg är även starkt förknippat med Gustavsbergs Porslinsfabrik som sedan 1825 har tillverkat porslin. Det var 1937 som fabriken inledde sin tillverkning av sanitetsporslinet, vilket gjort Gustavsberg välkänt än idag.

© LD Huset 2015  |  LDhuset.se

LD Huset AB

 

Idrottsvägen 8

134 50 Gustavsberg

Mail: info@LDhuset.se

Tel: 08-570 139 00

www.LDhuset.se

Vi tillhandahåller kontorsytor och enskilda kontorsrum till mindre och mellanstora företag som vill ha moderna lokaler på Värmdö.

Vill du komma i kontakt med oss?

Klicka på brevet till höger!

Länkar

Vill du veta mer om vår Integritetspolicy klicka ->